Priser, info og betingelser

e-mail: mail @ karina-brandt.dk

Handelsebetingelser:

Fælles for alle typer dukker er, at der skal betales et depositum. For dukker der allerede er lavet, sikrer depositummet at dukken ikke sælges til anden side. For dukker der skal speciallaves, dækker depositummet hjemkøb af kit, maling og eventuelt øjne, så jeg kan komme i gang med din dukke. Resten kan afdrages over nogle måneder. Depositummet refunderes ikke ved fortrydelse, hverken for færdig dukke eller speciallavet dukke. Ved færdige dukker og du fortryder, kunne jeg muligvis have solgt dukken til en anden og har derved mistet en kunde og en indtægt. Ved speciallavede dukker, er kittet bestilt specielt til dig og kan muligvis ikke sælges til andre hvis du fortryder, Depositum refunderes heller ikke, hvis køber ikke holder den indgåede aftale.

Priser:

Legedukker:, også kaldet playborns, 2000/2500kr (sovende/åbne øjne).

Reborn dukker er normalt ikke legedukker til børn. Men nogle børn er bedre til at passe på deres dukker end andre. Dog anbefaler jeg at barnet er 7-8 år før man investerer i en såkaldt playborn. En legedukke laver jeg ud fra 2. sorteringskits, eller kits der er sat ned i pris eller på udsalg, så prisen holdes nede i niveau – fejlene på 2. sorterings kits er ikke synlige, da de ligger indenfor det område der er dækket af dukkens stofkrop. Ønsker du en dukke af højere kvalitet til dit barn, kan vi selvfølgelig også finde ud af dette, du kender dit barn bedst. Og jeg laver gerne dukken så den måske ligner dit barn, med f.eks. små skønhedspletter eller fødselsmærker osv. så det ligner barnet som lille. Dette kræver intet ekstra, men gør blot opgaven mere spændende for mig.

Øjne er af akryl i stedet for glas, og dukken har enten ingen hår eller malet hår. Ønsker du andet finder vi også ud af det – dog kommer det naturligvis til at få indflydelse på prisen.

Hvis du mener dit barn kan passe på hår, kan du tilkøbe rootning for 1000kr. Hvis det ønskes finder jeg gerne øjne og/eller hårfarve der har samme farve som barnets.

Discountdukker: 2500-3500kr. Discount dukker er dukker der enten kiksede under malning, bagning, rootning, eller dukker jeg har sat sammen af 2. sorterings kits og/eller dele. Discount dukker kommer ikke med ekstra ting, udelukkende i noget tøj, ble, en magnetsut + ekstra magnet. og kunstnercertifikat.

Kunstnerdukker: 4000kr og opefter, afhængig af størrelse og om den er fejlfri eller med småfejl. I så fald er fejlene belyst så du ved de er der. (prisen er inklusiv forsendelse til din dør).

Til kunstnerdukkerne følger der tilbehør med som ekstra bleer, ekstra magneter til sut (hvis ellers dukken bruger magnetsut. Nogle få kan bruge afklippet sut), et ekstra sæt tøj, en bamse, kunstnercertifikat med oplysninger om dukken SAMT en service garanti på dukken, hvilket vil sige at hvis ellers den er behandlet ordenligt og passet på, kan den komme på ferie her til en opfriskning af maling om nødvendigt, nye hvide streger på neglene da disse har det med at blive slidt af hvis dukken bruges som terapidukke, og tilføjelse eller udskiftning af fyld, hvis polyestervattet på indersiden efterhånden er faldet lidt sammen.

Portrætdukker/Bestillingsdukker:

Fra kr.5500kr og opefter, afhængig af dine ønsker (Prisen er inklusiv forsendelse til din dør).

Til portrætdukkerne følger der tilbehør med som ekstra bleer, ekstra magneter til sut (hvis ellers dukken bruger magnetsut. Nogle få kan bruge afklippet sut), et ekstra sæt tøj, en bamse eller andet stykke legetøj, kunstnercertifikat med oplysninger om dukken SAMT en service garanti på dukken, hvilket vil sige at hvis ellers den er behandlet ordenligt og passet på, kan den komme på ferie her til en opfriskning af maling om nødvendigt, nye hvide streger på neglene da disse har det med at blive slidt af hvis dukken bruges som terapidukke, og tilføjelse eller udskiftning af fyld, hvis polyestervattet på indersiden efterhånden er faldet lidt sammen.

Luksus pakken

Du har mulighed for at tilkøbe luksuspakken uanset hvilken af ovenstående dukker du køber eller bestiller. Luksuspakken koster 600kr men har en værdi af mindst 1000kr. Den indeholder ekstra tøj, sutter, sutteflaske/tudekop (afhængig af dukkens “alder” – altså om den er baby eller toddler/tumling), og andre småting som er små ekstra udvalgte overraskelser, enten til dukken eller køber.

Rootnings service

Jeg er så heldig at jeg elsker at roote dukkehår, og har efterhånden en del erfaring. Jeg rooter gerne din dukke, uanset om du er reborner eller har en reborn der trænger til hår eller nyt hår. Det er ikke nødvendigt at sende hele dukken til mig, det er nok at sende hovedet, og når du får det tilbage, medfølger der en plastik strip så du kan sætte det på kroppen igen.

Rootning: 1300kr – inkluderer hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote samt forsendelse tilbage til dig.

gen-rootning: 1500kr – inkluderer fjernelse af gammel hår, nyt hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote samt forsendelse tilbage til dig.

Har du selv det hår dukken skal have? Så er prisen for rootning 1000kr med forsendelse tilbage til dig, for gen-rootning 1300kr, også med forsendelse tilbage til dig. Men jeg forbeholder mig ret til at sige fra overfor hår der ikke er af ordentlig kvalitet.

Opfriskning af maling (Kun Genesis maling) – mellem 1500kr og 3000kr afhænging af hvad der skal gøres. inklusiv forsendelse tilbage til dig. Kontakt mig for et tilbud.

Strik:

Priserne er inklusiv forsendelse som brev. Du kan tilkøbe anden form for forsendelse.

45-50cm: 175kr

50-55cm: 225kr

55-60cm: 250kr

60-65cm: 300kr

Vælger du blebukser i stedet for lange bukser, eller omvendt, er prisen 50kr. til forskel til enten den ene eller den anden side. Har du et særligt ønske omkring noget strik du godt kunne tænke dig, men ikke finder her på siden, så spørg. Jeg strikker også efter de mønstre der er tilgængelige på diverse garnsider, ugebladesider osv. men jeg kopierer IKKE andre kunstneres strik, medmindre de sælger ud af deres opskrift, og i så fald bliver prisen på opskriften tillagt din pris, medmindre jeg har købt opskriften på et tidligere tidspunkt.