kunstnerdukker

Jeg har desværre ingen klar til afsendelse i øjeblikket.

En kunstnerdukke er en dukke der er lavet af en kunstner, og egentlig en dukke der bør sidde eller ligge til pynt, fordi den er et stykke kunst og ikke legetøj.

Det sagt, så er der mange der bruger reborn/kunstnerdukker som erstatning for et rigtigt barn, enten fordi de har mistet et barn, deres barn er i pleje eller de ikke kan, må eller bør få børn. For disse mennesker er en reborn kunstnerdukke en rigtig god erstatning, af mangel på bedre. I disse tilfælde refererer vi til dukkerne som terapidukker, fremfor kunstnerdukker, idet de har en god terapeutisk funktion og virkning.

Dukkerne har også en terapeutisk virkning på mennesker med Alzheimers/demens. Det er oplevet at de er faldet til ro ved at få “en baby” i armene de kan sidde og vugge. Ligeledes oplever mange med angstproblematikker, at det giver indre ro at sidde med en baby reborn dukke på brystkassen, idet disse dukker er vægtet så der er lidt tyngde i dem, ligesom de terapeutiske tyngdedyner mange har stor glæde af.

Pris

Dukkerne der sælges her på siden som kunstnerdukker, ligger fra kr. 3000,- og opefter, alt efter størrelse, hvad de har kostet i materialer og tid at lave osv. men højeste pris er indtil videre kr. 5000,-

Tilføjelser

Til kunstnerdukkerne følger der tilbehør med som ekstra bleer, ekstra magneter til sut (hvis ellers dukken bruger magnetsut. Nogle få kan bruge afklippet sut), et ekstra sæt tøj, en bamse, kunstnercertifikat med oplysninger om dukken SAMT en service garanti på dukken, hvilket vil sige at hvis ellers den er behandlet ordenligt og passet på, kan den komme på ferie her til en opfriskning af maling om nødvendigt, nye hvide streger på neglene da disse har det med at blive slidt af hvis dukken bruges som terapidukke, og tilføjelse eller udskiftning af fyld, hvis polyestervattet på indersiden efterhånden er faldet lidt sammen. Ønsker man ikke de ekstra ting er det også i orden, og prisen falder naturligvis også.