Portrætdukker/specialbestilling

Specialbestilling

Dukker på special bestilling vil sige du er med til at vælge hvilket kit der skal bruges, hvilken størrelse du gerne vil have, du er med til at finde hvilke øjne og hvilket hår der skal bruges. Dernæst er du med til at beslutte om din dukke har fået nok maling eller om der skal mere på, osv. Jeg går efter DINE ønsker, så du får en dukke du bliver glad for.

Dukker på specialbestilling koster kr. 5000,- med depositum på kr. 1500,- så jeg kan få købt materialer hjem.
Depositummet bliver ikke refunderet ifald du bryder aftalen, da pengene er brugt på materialer specielt til dig.

Portrætdukke

Vil du gerne forevige din søn eller datter, barnebarn, eller overraske et familiemedlem med et portræt?

Jeg elsker udfordringen med at lave dukker efter billeder, og komme frem til et resultat der ligner. Det kan aldrig blive 100% da jeg ikke selv modellerer ansigterne, men skal finde et eksisterende kit (Kit= sæt med hoved, arme og ben) med et ansigt der ligner. Derfor har jeg brug for 2-4 billeder af det pågældende barn, for at have nogle muligheder at gå efter.

Jeg modtager ind imellem forespørgsler på om jeg laver portrætdukker af børn der ikke længere er iblandt os. Ja, det gør jeg, og jeg behandler opgaven med stor respekt og omsorgsfuldhed.

Portrætdukker har en fast pris på kr.5000,- med depositum på kr. 1500,-
Depositummet bliver ikke refunderet ifald du bryder aftalen, da pengene er brugt på materialer specielt til dig.

Fejl

Jeg efterstræber at lave fejlfri dukker, men skulle der ske det skrækkelige at der sker fejl eller uheld undervejs, f.eks. der kommer fingeraftryk i malingen, maling der mod forventning løber eller lignende, vil du blive informeret om dette og så kan vi enten finde frem til en lavere pris, eller jeg erstatter med nyt kit for egen regning.

Miniudgave af den samiske sanger, Fred-Buljo, portrætdukke lavet af kittet Liam af Bonnie Brown
Min ældste datter, Katrine, født i 2006