Priser

e-mail: mail @ karina-brandt.dk

Legedukker:, også kaldet playborns, 1200/1500kr (sovende/åbne øjne).

Reborn dukker er normalt ikke legedukker til børn. Men nogle børn er bedre til at passe på deres dukker end andre, dog anbefaler jeg at barnet er 7-8 år før man investerer i en såkaldt playborn. En legedukke laver jeg ud fra 2. sorteringskits så prisen holdes nede i niveau – fejlene på disse kits er ikke synlige, da de ligger indenfor det område der er dækket af dukkens krop.

Øjne er af akryl i stedet for glas, og dukken har enten ingen hår eller malet hår.

Hvis du mener dit barn kan passe på hår, kan du tilkøbe rootning for 600kr. Hvis det ønskes finder jeg gerne øjne og/eller hårfarve der har samme farve som barnets.

Discountdukker: 1500-2000kr. Discount dukker er dukker der enten kiksede under malning, bagning, rootning, eller dukker jeg har sat sammen af 2. sorterings kits og/eller dele. Discount dukker kommer ikke med ekstra ting, udelukkende i body, strømper, ble og med en magnetsut. og kunstnercertifikat.

Kunstnerdukker: 2500kr og opefter afhængig af størrelse og om den er fejlfri eller med småfejl. I så fald er fejlene belyst så du ved de er der. (prisen er inklusiv forsendelse til din dør).

Til kunstnerdukkerne følger der tilbehør med som ekstra bleer, ekstra magneter til sut (hvis ellers dukken bruger magnetsut. Nogle få kan bruge afklippet sut), et ekstra sæt tøj, en bamse, kunstnercertifikat med oplysninger om dukken SAMT en service garanti på dukken, hvilket vil sige at hvis ellers den er behandlet ordenligt og passet på, kan den komme på ferie her til en opfriskning af maling om nødvendigt, nye hvide streger på neglene da disse har det med at blive slidt af hvis dukken bruges som terapidukke, og tilføjelse eller udskiftning af fyld, hvis polyestervattet på indersiden efterhånden er faldet lidt sammen.

Portrætdukker/Bestillingsdukker: Fra kr.4000 og opefter, afhængig af dine ønsker (Prisen er inklusiv forsendelse til din dør).

Til portrætdukkerne følger der tilbehør med som ekstra bleer, ekstra magneter til sut (hvis ellers dukken bruger magnetsut. Nogle få kan bruge afklippet sut), et ekstra sæt tøj, en bamse, kunstnercertifikat med oplysninger om dukken SAMT en service garanti på dukken, hvilket vil sige at hvis ellers den er behandlet ordenligt og passet på, kan den komme på ferie her til en opfriskning af maling om nødvendigt, nye hvide streger på neglene da disse har det med at blive slidt af hvis dukken bruges som terapidukke, og tilføjelse eller udskiftning af fyld, hvis polyestervattet på indersiden efterhånden er faldet lidt sammen.

Rootnings service

Jeg er så heldig at jeg elsker at roote dukkehår, og har efterhånden en del erfaring. Jeg rooter gerne din dukke, uanset om du er reborner eller har en reborn der trænger til hår eller nyt hår. Det er ikke nødvendigt at sende hele dukken til mig, det er nok at sende hovedet, og når du får det tilbage, medfølger der en plastik strip så du kan sætte det på kroppen igen.

Rootning: 1000kr – inkluderer hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote samt forsendelse tilbage til dig.

gen-rootning: 1100kr – inkluderer fjernelse af gammel hår, nyt hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote samt forsendelse tilbage til dig.

Har du selv det hår dukken skal have? Så er prisen for rootning 600kr med forsendelse tilbage til dig, for gen-rootning 700kr, også med forsendelse tilbage til dig. Men jeg forbeholder mig ret til at sige fra overfor hår der ikke er af ordentlig kvalitet.

Opfriskning af maling (Kun Genesis maling) – mellem 800kr og 2000kr afhænging af hvad der skal gøres. Kontakt mig for et tilbud.

Strik:

Pris er plus forsendelse som brev. Du kan tilkøbe anden form for forsendelse.

45-50cm: 130kr

50-55cm: 150kr

55-60cm: 170kr

60-65cm: 190kr

Vælger du blebukser i stedet for lange bukser, eller omvendt, er prisen 50kr. til forskel til enten den ene eller den anden side.