Legedukker

Legedukker:, også kaldet playborns, 2000/2500kr (sovende/åbne øjne).

Reborn dukker er normalt ikke legedukker til børn. Men nogle børn er bedre til at passe på deres dukker end andre. Dog anbefaler jeg at barnet er 7-8 år før man investerer i en såkaldt playborn. En legedukke laver jeg ud fra 2. sorteringskits, eller kits der er sat ned i pris eller på udsalg, så prisen holdes nede i niveau – fejlene på 2. sorterings kits er ikke synlige, da de ligger indenfor det område der er dækket af dukkens stofkrop. Ønsker du en dukke af højere kvalitet til dit barn, kan vi selvfølgelig også finde ud af dette, du kender dit barn bedst. Og jeg laver gerne dukken så den måske ligner dit barn, med f.eks. små skønhedspletter eller fødselsmærker osv. så det ligner barnet som lille. Dette kræver intet ekstra, men gør blot opgaven mere spændende for mig.

Øjne er af akryl i stedet for glas, og dukken har enten ingen hår eller malet hår. Ønsker du andet finder vi også ud af det – dog kommer det naturligvis til at få indflydelse på prisen.

Hvis du mener dit barn kan passe på hår, kan du tilkøbe rootning for 1000kr. Hvis det ønskes finder jeg gerne øjne og/eller hårfarve der har samme farve som barnets.