Information

Mine priser er IKKE til forhandling!!!

Man kan få lov at afbetale henover 6-7 måneder. Der ydes kontant rabat på 10% hvis dukken er færdigbetalt i løbet af 30 dage. Dog kræves der lægges et depositum på kr. 1000,-.

e-mail: mail @ karina-brandt.dk

Dukker:

Mine dukker bliver altid lavet af kvalitetsmaterialer, jeg hopper ikke over hvor plankeværket er lavest. Jeg betaler fuld pris for at få kvalitetsprodukter. Hår køber jeg hjem fra faste leverandører i USA som jeg henover flere år har fundet ud af leverer den bedste kvalitet. Jeg bruger Genesis Heat Set maling som hærdes i ovnen under sikre ventilerede forhold, og jeg sender ikke en dukke afsted, uden at sikre mig malingen sidder ordenlig fast og kan tåles at blive tørret over med en fugtig klud.
Hår bliver limet fast på indersiden med vandfast lim, så håret kan tåle at blive fugtigt ind imellem.

Jeg yder service på dukker købt af mig, uden beregning. Dog skal du selv betale fragt frem og tilbage. Jeg skifter ikke øjen- og hårfarve fordi du synes det skal ændres – udelukkende hvis der sker skade eller slitage, som ikke kan undgås med tiden.

Fuld pris dukker kommer med certifikat og tilbehør, discount dukker kommer udelukkende i det tøj de har på, og en magnetsut og et par ekstra magneter, så du selv kan lave flere sutter.

Legedukker bliver lavet børnevenlige med enten intet hår eller malet hår – dog kan du tilkøbe rootet hår for 600kr. hvis du mener dit barn kan passe på det. Øjne er akryløjne i samme kvalitet som kontaktlinser, og de vægtes ikke på samme måde som kunstnerdukkerne gør. Legedukker kommer med magnet sut og ekstra magneter, og en sutteflaske med hvidt vat i som “mælk”. De kommer i det tøj du ser på billedet.

Strik:

Strikket tøj bliver oftest lavet i økologisk bomuld eller uld/-blend. Nogle designs kan kun laves i akryl garn, som f.eks. selvmønstret/stribet garn.

~