Om/About Beautiful Baby

e-mail: mail @ beautiful-baby.dk

Beautiful Baby er fællesnavnet for både mit babytøjs design som pt. mest er strik, og for de kunstnerdukker jeg fremstiller.

Disse kunstnerdukker er mere kendt som ‘reborn dukker’, idet kunstnerdukker også dækker over en fabriksfremstillet dukke der er designet af kendte kunstnere. At reborn dukker også kommer ind under kunstnerdukke kategorien, er fordi det med tiden er blevet en selvstændig kunstart, som på verdensplan udstilles på museer, internationale udstillinger og er prisvindende på højt niveau.

Det beste af det tøj jeg laver, er lavet ud fra mine egne designs, dog er jeg så småt begyndt at forelske mig i de gammeldaws designs, som min mor og bedstemor også blev klædt i da de var babyer, så dem vil jeg også komme til at strikke og vise frem her.

Da mit strik oftest købes og bestilles af kunder i USA, er siderne der omhandler strik skrevet både på dansk og engelsk.

I perioder tager jeg imod bestililnger, både af dukker og tøj. Detaljer omkring dette kan du finde på *Information* siden.