Info

Mine priser er IKKE til forhandling!!!

Man kan få lov at afbetale henover 12 måneder. Der ydes kontant rabat på 10% hvis dukken er færdigbetalt i løbet af 30 dage. Dog kræves der lægges et depositum på kr. 1500,-. Dette gælder både for dukker der er lavet og skal lægges til side til dig, og for dukker der skal laves specielt til dig. Overholder du ikke vores aftale er jeg fri til at annullere vores aftale og sælge dukken til anden side og depositum refunderes ikke.

e-mail: mail @ karina-brandt.dk

Dukker:

Mine dukker bliver altid lavet af kvalitetsmaterialer. Jeg hopper ikke over hvor plankeværket er lavest. Jeg betaler fuld pris for at få kvalitetsprodukter. Hår køber jeg hjem fra faste leverandører i USA og Tyskland som jeg henover flere år har fundet ud af leverer den bedste kvalitet. Jeg bruger Genesis Heat Set maling som hærdes i ovnen under sikre ventilerede forhold, og jeg sender ikke en dukke afsted, uden at sikre mig malingen sidder ordentlig fast og kan tåles at blive tørret over med en fugtig klud.
Hår bliver limet fast på indersiden med vandfast lim, så håret kan tåle at blive fugtigt og renset for støv en gang imellem.

Jeg yder service på dukker købt af mig, uden beregning. Dog skal du selv betale fragt frem og tilbage. Jeg skifter ikke øjen- og hårfarve fordi du synes det skal ændres – udelukkende hvis der sker skade eller slitage, som ikke kan undgås med tiden.

Kunstnerdukker og special bestillingsdukker kommer med kunstnercertifikat og tilbehør, discount dukker kommer udelukkende i det tøj de har på, og en magnetsut og et par ekstra magneter, så du selv kan lave flere sutter.

Legedukker, også kaldet playborns, bliver lavet børnevenlige med enten intet hår eller malet hår – dog kan du tilkøbe rootet hår for 1000kr. hvis du mener dit barn kan passe på det. Øjne er akryløjne i samme kvalitet som kontaktlinser, og dukken vægtes ikke på samme måde som kunstnerdukkerne gør. Legedukker kommer med magnet sut og ekstra magneter, og en sutteflaske med hvidt vat i som “mælk”. De kommer i det tøj du ser på billedet.

Reperation:

Rootning: 1000kr – inkluderer hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote.

gen-rootning: 1100kr – inkluderer fjernelse af gammel hår, nyt hår og de ufatteligt mange timer det tager at roote.

Opfriskning af maling (Kun Genesis maling) – mellem 1000kr og 2000kr afhængigt af hvad der skal gøres. Kontakt mig for et tilbud.

Strik:

Strikket tøj bliver oftest lavet i økologisk bomuld eller uld/-blend. Nogle designs kan kun laves i akryl garn, som f.eks. selvmønstret/stribet garn.

Knit:

Knitted outfits are usually made in eco-friendly cotton or wool. Sometimes I use soft baby acrylics, but not very often. Some outfits are only available in acrylics because they are made of yarn with special effects only existing in acrylics.

Et eksempel på mit strik. “Peacock” strikket i blødt baby akryl

~